Nyheter – oktober 2020

Fototävling

Publicerad onsdag 14 okt, 16:40

Fototävling för barn och unga - 2020-10-12

Fototävling för barn och unga är avslutad, vecka 47 redovisas den spännande upplösningen.

Deltagare: Öppen för alla elever från åk 1 till 9 som helt eller delvis bor i Röbäck. Med andra ord är tävlingen öppen för elever som går i andra skolor än i Röbäck.

Tema: Mitt Röbäck 2020. Alla typer av bilder utom personporträtt.

Tid för tävlingen: Sista dag för inlämning 13 nov.

Prisjuryn: Hembygdsföreningens styrelse förstärkt med två personer som arbetar med bilder professionellt.

Priset. Vinnande bild tilldelas 2020 kr, dessutom utdelas två hedersomnämnanden och presentkort på 250 kr hos Cyber Photo som skänkts av Umebild AB.

Hur går det till: Du mailar ditt tävlingsbidrag till stenanders.gustafsson@gmail.com och så här skall mailet se ut:

I ämnesraden skriver du: Fototävling och ditt för och efternamn

I texten skriver du in din adress i Röbäck och ett telefonnummer vi kan nå dig på.

Ditt tävlingsbidrag bifogar du i mailet. Du får enbart delta med EN bild.

Observera att tävlingsbidrag endast tas emot på detta sätt, inga MMS med andra ord.

Tävlingsjuryn kommer att bedöma bilderna bland annat utifrån komposition, originalitet och teknisk kvalitet på bilden. Stor vikt kommer att läggas vid hur bilden svarar gentemot det uppsatta temat för tävlingen – Mitt Röbäck 2020.

Mer tips om hur man får bra bilder hittar du här:

Resultat av tävlingen: Juryn kommer att sammanträda efter den 13,e november och vi kommer kontakta pristagarna innan det publiceras på vår hemsida.

Övrigt: Hembygdsföreningen förbehåller sig rätten att nyttja alla tävlingsbidrag i sin verksamhet med angivande av fotografens namn. Vi förbehåller oss också refusera alla bidrag som har ett kränkande innehåll.

Lycka till !